AnMeiJie creates a steel structure cultural activities center for Zhuhai Cuijing Community

  • By:ANMEIJIE
  • Date:2020/06/17

With the development of society, people pay more and more attention to the quality of life. Whether the living environment of a community is of high quality or not will directly affect the physical and mental health of the surrounding residents. The facilities of the community must keep pace.

Leisure and entertainment are indispensable in daily life. Therefore, the principal of Cuijing Community in zhuhai, guangdong province, found AnMeiJie to help them improve the community facilities. Considering that the traditional construction materials are expensive and the construction cycle is long, the construction method of light steel house is chosen, which greatly reduces the construction cost and saves time and labor.

6.jpg

This time five function rooms need to be built in Zhuhai Cuijing Community. They are office, reading room, dance room, dressing room and children's activity room. After the completion of the community, it will be open to residents for free, providing a variety of healthy and beneficial activities for nearby residents.

Basic information

The project nameZhuhai Cuijing Community

Design stylemodemism

Architectyral structurelight steel structure

Floor area388.47

Function layoutoffice, reading room, dance room, dressing room and children's activity room

Construction time90 days

The other partsinterior decorationbathroomdoor and window

 

Let's look at the effect of the design sketch first.

珠海前山翠景社区.jpg鸟瞰图_副本.jpg

Aerial view

The function room is designed with a flat , which makes it look more modern. The exterior of function room basically is given priority to with white, below the setting off of afforest, more bright conspicuous. These function rooms are almost connected, making the community easier to manage.

办公室1_副本.jpg办公室11_副本.jpg办公室22_副本.jpg

Office design sketch

儿童娱乐1_副本.jpg

Children activity room

会议室1_副本.jpg

Conference room

舞蹈室_副本.jpg

Dancing room

阅览室_副本.jpg

Reading room

卫生间_副本.jpg

Locker room&bathroom

The interior decoration is made of integrated wallboard, which is also modern simple style, so that users have a quiet and comfortable experience. The function room of the community is relatively perfect, and also takes care of people of different ages, so that users of different ages can find fun in the community.

  1. Cuijing Community under construction

3.jpg2.jpg1.jpg4.jpg5.jpg

2、Completion of Cuijing Community

IMG_4496.jpgIMG_4499.jpg7.jpg8.jpgIMG_4494.jpgIMG_4495.jpgIMG_9965.jpg

3、The usage condition of Cuijing Community

微信图片_20180312160329.jpg

Office

微信图片_20180312160333.jpg

Reading room

9.jpg

Dancing room

IMG_2609.jpg

Conference room

IMG_2614.jpgIMG_2615.jpgIMG_2610.jpg

As the inside and outside of the community function room are made of environmentally friendly materials, reducing the time for ventilation and loose smell, it can be opened to the use of residents in a short time. Zhuhai Cuijing Community was well received after it was put into use, and community staff often organized activities to share fun with the people. Nearby residents like to come to this community created by environmentally friendly materials and actively participate in community activities.

Each community makes the city a more beautiful scenery line. AnMeiJie is committed to the research and development of prefabricated buildings, so that every community in need can get beautiful and strong houses more quickly. Please contact us if you need.

INQUIRY

vcode

CONTACT US

contact-email
contact-logo

Foshan An Mei Jie Light Steel House Co, Ltd.

We are always providing our customers with reliable products and considerate services.

vcode

If you would like to keep touch with us directly, please go to contact us

  • Home

    Home

  • Tel

    Tel

  • Email

    Email

  • Share

  • Contact

    Contact